Dutch Yachting Weekend 2021

  25-06-2021 - 27-06-2021

Na het succes van het Dutch Yachting Weekend van vorig jaar, is de tweede editie van het evenement nu gepland van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2021. Het Dutch Yachting Weekend is vorig jaar voor het eerst georganiseerd vanuit een samenwerking tussen een aantal Nederlandse jachtbouwers om zo, ondanks het wegvallen van de boatshows door de COVID-situatie, toch de in Nederland gebouwde jachten te kunnen presenteren aan het publiek. Gastlocatie is Contest Yachts in Medemblik.

Het evenement dat in het water en op de kade plaatsvindt, laat diverse Nederlandse jachtbouwers zien. Contest Yachts, Saffier Yachts, Qnautic, KM Yachtbuilders, Jachtwerf Heeg, AdmiralsTender, Lekker Boats, Steeler en Long Island Yachts meren hun range aan modellen af aan en op de kade. De schepen zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers.

Toeleveranciers

Naast de jachtbouwers zullen ook een aantal bekende toeleveranciers van o.a. navigatieapparatuur, zeilen, mast- en dek beslag, assuranti├źn en stoffering zich presenteren en worden er lezingen en workshops georganiseerd door het magazine Zeilen. Meer informatie over het inhoudelijke programma zal te vinden zijn vanaf 7 juni op de website www.dutchyachtingweekend.nl en de websites van de deelnemende jachtwerven en toeleveranciers. Ook vertegenwoordiging van Varen doe je Samen!  in het kader van 'VDJS! On Tour' is aanwezig tijdens dit weekend.