HISWA te Water 2017

  29-08-2017 - 03-09-2017

12:13 - 06:00

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Kennismaken met de watersport? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water van 29 augustus tot 3 september 2017, de meest complete bootshow te water van Noord-Europa op de hippe NDSM-werf. Er liggen circa 250 nieuwe boten van 2,5 – 30 meter aan de steigers. Op de kade een uitgebreid aanbod van nautische producten. Op en rond het water veel spetterende activiteiten. Combineer uw bezoek aan de HISWA te water met een dagje Amsterdam. 

De enige echte bootshow van Nederland!

De HISWA te water is de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. Met zo’n 300 nieuwe boten in alle soorten en maten aan de steigers. Een breed assortiment van nautische producten op de kade. Op het water spettert het van de activiteiten. Een inspirerend evenement voor iedereen die van varen houdt of kennis wil maken met de watersport. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen!

Van Basic tot Superluxe

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Tips van professionals krijgen? Kennismaken met de watersport? Genieten van de prachtige locatie, Amsterdam Marina op de hippe NDSM-werf? De HISWA te water is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat en van mooie boten houdt. Bezoekers ontdekken er de crème de la crème van de Nederlandse en internationale jachtbouw. Van klein tot groot, seriegebouwd of custom-built, gemaakt van aluminium, staal of polyester: het overzicht van boten, met ook dit jaar weer tientallen (wereld)primeurs, is zonder meer indrukwekkend te noemen.  Klik hier voor het botenoverzicht.    

Waterspektakel

De HISWA te water biedt meer dan alleen boten. Op de kade presenteren exposanten hun nautische artikelen, kleding en accessoires. Op en rond het water vindt een spetterend programma plaats voor kinderen en volwassenen. Proefvaren, zeillessen voor kinderen, wakeboarden, roeien, surfen, flyboarden, aquawalking, manoeuvreerwedstrijden en matchracen zorgen voor een dynamisch watersportdecor rondom de tentoongestelde boten.

Culinair genieten

Een bezoek aan de HISWA te water laat zich prima combineren met culinair genieten. Op het centraal gelegen terras in de jachthaven worden de smaakpapillen geprikkeld door de delicatessen die de professionele equipe van Restaurant Duin & Kruidberg serveert.