KNRM: Open avond Station Hoek van Holland

  19-07-2017 - 19-07-2017

19-07-2017 - Hoek van Holland

Woensdagavond 19 juli houdt KNRM reddingstation Hoek van Holland een open avond. U bent welkom aan de Berghaven.

Waterhulpverleners houden open huis

Woensdagavond 19 juli en 9 augustus houden de regionale waterhulpverleners open huis aan de Berghaven in Hoek van Holland. Op deze avonden kunt u vanaf 19.00 uur alles zien en vragen aan de redders en lifeguards zelf. Woensdagavond 9 augustus zullen vanaf 20.00 uur demonstraties plaatsvinden in de Berghaven.

KNRM reddingstation Hoek van Holland zal ieder gastvrij ontvangen in het bemanningsverblijf en aan boord van de reddingboot ‘Jeanine Parqui’. KNRM ter Heijde zal aanwezig zijn met het Kusthulpverleningsvoertuig en onder voorbehoud met de reddingboot ‘George Dijkstra’.

Hoekse strandwacht en ’s Gravenzandse reddingsbrigade zullen ook aanwezig zijn met strandvoertuigen en hun snelle vaartuigen. Voorlichting staat centraal deze avond, wie zijn nu de mensen die helpen en redden voor de Westlandse kust. In het KNRM bemanningsverblijf zal een korte presentatie draaien omtrent de hulpverleningen. Uiteraard zal ook de reddingwinkel hier aanwezig zijn.

Ook de avonden bij uitstek te vragen om vrijwilliger te worden, of te gaan werken als strandwacht. Zowel de KNRM als reddingsbrigades kunnen gemotiveerde vrijwilligers goed gebruiken. Laat deze kans niet lopen. Alle aanwezige diensten blijven operationeel inzetbaar!