Reddingbootdag KNRM

  11-05-2019 - 11-05-2019

Op zaterdag 11 mei 2019 stelt de KNRM haar deuren open voor haar donateurs en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij. Reddingbootdag is dé dag voor donateurs om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. 

Reddingbootdag wordt door alle 45 reddingstations van de KNRM georganiseerd, het programma duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Maak kennis met de vrijwilligers van de KNRM Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen. 

De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. En voor die mensen is Reddingbootdag. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders. Ben je benieuwd welk programma de reddingstations te bieden hebben? Kijk op de website voor een reddingstation in de buurt dat je wilt bezoeken.