Vaarcommissie Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond - 'Varen doe je Samen!' lezing

  03-02-2018 - 03-02-2018

'Varen doe je Samen!’ geeft op zaterdag 3 februari een lezing bij de NWWB Vaarcommissie. Het betreft een select groepje vaarinstructeurs die hun jaarlijkse vergadering houden om van en met elkaar te leren.

Datum: zaterdag 3 februari 2018
Locatie: Oostzaan

NWWB Vaarcommissie - Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond
De Nederlandse Waterski- & Wakeboard Bond (NWWB) is het overkoepelend orgaan van de waterski- en wakeboardsport en watersportverenigingen in Nederland. De bond heeft onder andere als doel om de waterski- en wakeboardsport te promoten en te zorgen voor het behoud van snelvaarwater. De NWWB houdt zich verder bezig met de organisatie en coördinatie van zaken als breedte- en wedstrijdsport, subsidies, kaderopleidingen, talentscouting en uitzendingen naar internationale titelwedstrijden zoals Europese en wereldkampioenschappen.


Wil je ook speciale aandacht aan veilig varen besteden tijdens bijvoorbeeld een open dag, workshop of thema-avond? ‘Varen doe je Samen!’ verzorgt graag een presentatie waarin de diverse aspecten aansprekend en goed aan bod en in beeld komen. Je kunt hier meer informatie lezen.