'Varen doe je Samen!' aanwezig op het Nautisch Evenement 50 jaar WSV Biesbosch

  13-05-2017 - 14-05-2017

'Varen doe je Samen!' is op zaterdag 13 mei aanwezig op het nautisch Evenement bij WSV Biesbosch ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum.  

Het programma ziet er als volgt uit.

Programma Nautisch Evenement 50 jaar WSVB­­

12.00     Opening Nautische Markt, historische schepen en KidsFun
- nautische markt
- 2e hands markt nautische spullen
- speelkussens / springkussens/ schminken
- historische schepen aan ponton op de Amer
- BBQ & drankbuffet

12.00     Actief deelnemen aan watersport fun onderdelen van In Plané: Suppen op de Amer, Flyboarden en Bommetje Springen in de Amer. Vanaf het In Plané Ponton. Inschrijven!
12.30     Informatiebijeenkomst (Palaver) voor deelnemers aan de Vlootschouw in ’t Foksel.
13.00     Demonstraties op de Amer  (Reddingsbrigade, brandweer, Admiraalzeilen Zeilschool en In Plané).
13.30     Vertrek deelnemers Vlootschouw naar verzamelpunt.
14.00     Koor van WSV de Amer
14.15     Vertrek Admiraalschip met de Commissaris van de Koning en Burgemeester, zij ankeren op de Amer vóór Clubhuis ’t Foksel.
14.30     Start Vlootschouw, wij varen met onze boten langs het admiraalschip en brengen een groet aan de Commissaris en de Burgemeester.
15.00     Bigband Archie and the Bunkers.
15.00     Stoomtreintje over havenkade.
15.45     Demonstratie op de Amer (Reddingsbrigade of Admiraalzeilen Zeilschool of In Plané).
16.30     Demonstratie op de Amer (Reddingsbrigade of Admiraalzeilen Zeilschool of In Plané).
17.30     Prijsuitreiking mooist gepavoiseerde deelnemer Vlootschouw en uitreiking van jubileum cadeau aan al onze leden.
18.00     Einde nautische markt en bezoek historische schepen.

Voor leden!
19.00     Buffet leden WSVB. Graag inschrijven!
20.00     Feest + disco in ‘t Foksel voor leden

Op het programma staan een aantal activiteiten waaraan je zelf actief deel kunnen nemen. De Vlootschouw die afgenomen wordt door de Commissaris van de Koning en de Burgemeester van Drimmelen. We varen achter elkaar vanaf ’t Voske langs het Admiraalschip naar de ligplaats in de haven. Tijdens het passeren van het Admiraalschip brengen we een groet.  We leggen dit alles nog goed uit om 12.30 tijdens de informatiebijeenkomst (Palaver). Er zijn mooie prijzen (1e, 2e en 3e prijs) te winnen voor de kapitein van de best versierde (gepavoiseerde) boot! Schrijf je in, hoe meer deelnemers hoe mooier de Vlootschouw wordt, ook voor de toeschouwers op de rivierkade.

De 2e hands markt. Heeft u 2e hands watersport spullen in de aanbieding? Maak gebruik van de 2e hands markt om deze te verkopen. U kunt de verkoop overlaten aan de aanwezige verkoper, zodat u niet hele middag aanwezig hoeft te zijn in die tent. U maakt zelf afspraken met de verkoper (een lid van ons) over uw bodemprijs. Schrijf je hiervoor in.

We kunnen echt zélf  Flyboarden, Suppen en Bommetje springen in de Amer, onder begeleiding van In Plané (wetsuits beschikbaar op het ponton van In Plané). Geheel gratis! Inschrijvingen worden op volgorde van aanmelding behandeld. Leuk voor kinderen of kleinkinderen. Of voor jezelf?

Buffet om 19.00 uur. Na afloop van de Nautische activiteiten kun je natuurlijk gewoon gezellig samen door in ons clubhuis. Om 19.00 uur is er een buffet voor leden. We willen graag weten wie hier aan deelneemt. Schrijf daarom in!

Adres:
Nieuwe Jachthaven 55-57, 4924 BA  Drimmelen. 

Route:
Volg de weg richting restaurant Moritz. Het is de n-w hoek van de "oude" nieuwe jachthaven, aan de kant van de rivier.