'Varen doe je Samen!' lezing bij Watersportvereniging Giesbeek

  19-04-2017 - 19-04-2017

‘Varen doe je Samen!’ geeft op woensdag 19 april een lezing bij Watersportvereniging Giesbeek

Datum: woensdag 19 april
Locatie: Watersportvereniging Giesbeek
Adres: Havenweg 4 6987 EP Giesbeek

De presentatie van 19 april a.s.zal verzorgd worden door Onno Walda, onze docent Klein Vaarbewijs en tevens regiovertegenwoordiger van het Watersportverbond.

Hij zal als ambassadeur van“VdjS!” in een boeiende presentatie laten zien hoe wij ons op het water, en in het bijzonder op de IJssel, dienen te gedrage t.o.v. de beroepsvaart.

Wintercursussen2

Er zal ook een mobielverkeersleider van RWS aanwezig zijn, om eventuele vragen van aanwezigen goed te kunnen beantwoorden.

De presentatie zit vol informatieve, via ( soms hilarische) foto’s wordt getoond hoe het wel met en hoe het niet moet. Ook worden er films vertoond. De DVD  “Varen Doe Je Samen”en diverse brochures kunnen na de presentatie meegenomen worden.Tussendoor zal onze kennis getest worden op het gebied van vaarregels en reglementen.

Graag zien we jullie op 19 april, koffie en algemene presentatie vanaf 19.30 uur. VdjS! presentatie: aanvang 20.00uur.

Opgave graag bij:
wintercursussen@wsvgiesbeek.nl
Of via 06-55747611. 

Wintercursussen3

Wil je ook speciale aandacht aan veilig varen besteden tijdens bijvoorbeeld een open dag, workshop of thema-avond? ‘Varen doe je Samen!’ verzorgt graag een presentatie waarin de diverse aspecten aansprekend en goed aan bod en in beeld komen. Je kunt hier meer informatie lezen.