VDJS webinar 'Marifoongebruik in de praktijk'

  24-11-2022 - 24-11-2022

Donderdagavond 24 november 2022 organiseren we samen met onze partners het webinar ‘Marifoongebruik in de Praktijk’. In dit tweede webinar rond het onderwerp Marifonie wordt aan de hand van vragen en voorbeelden uit de praktijk, toegelicht hoe, waar en waarom je een marifoon het beste kunt gebruiken. Heb je al een marifoon en ben je huiverig om deze te gebruiken? Meld je dan zeker aan, je krijgt handige tips en uitleg over het belang van het gebruik van de marifoon. 

In het eerste webinar Marifoongebruik uit 2021 zijn tips, regels en afspraken aan bod gekomen. Tijdens dit komende webinar zoomen we verder in op de praktijk. In een digitale presentatie van ongeveer een half uur krijg je voorbeelden en tips van experts van onder meer Port of Amsterdam, Port of Rotterdam en Koninklijke Binnenvaart Nederland over het juiste gebruik van de marifoon. Zowel een expert vanuit de recreatie- als de beroepsvaart als een professioneel nautisch verkeersleider vertellen je erover en geven zij verschillende praktijkvoorbeelden. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen aan het expertpanel.

Praktische informatie:

  • Wanneer: Donderdag 24 november 2022 
  • Hoe laat: 20:30 - 21:15 uur
  • Locatie: online - livestream via YouTube (link volgt)
  • Kosten: geen
  • Meekijken:

Ben je geïnteresseerd in het webinar 'Marifoongebruik in de Praktijk', kijk dan via de livestream mee en klik op de onderstaande button:




Meer informatie

Wil je alvast meer lezen over dit onderwerp? Via onderstaande links vind je interessante informatie: