Virtuele HISWA te Water 2020

  02-09-2020 - 06-09-2020

11:49 - 13:52

Hiswa te water organiseert virtual boat show

De Hiswa te water verzorgt dit jaar voor het eerst een virtuele boat show. Als gevolg van het coronavirus is de fysieke beurs in Lelystad gecanceld. Daarom biedt de organisatie dit jaar een online alternatief. De beurswebsite wordt door softwarehuis YachtFocus.com omgetoverd tot een online walhalla voor de watersporter. De beursorganisatie krijgt hierbij hulp van diverse media waaronder Yachtfocus, Motorboot, Zeilen, Botentekoop.nl, Watersport-TV en Daemes & Heeren en de deelnemers aan de beurs. Naar verwachting staat de virtuele boat show vanaf 1 augustus 2020 live.

Hiswa te water komt bij u thuis – Online boat show

De virtuele beurs op www.hiswatewater.nl opent met een welkomstfilmpje en een plattegrond van de 2020-editie. Elk type boot krijgt hierbij zijn eigen kleur. Hiermee kunnen bezoekers gericht ‘over de steigers lopen’. Uiteraard is er per bedrijf en boot uitgebreide informatie te vinden, inclusief foto’s en video’s. Elke beursdeelnemer verzorgt daarbij zelf de informatie, waardoor deze zo volledig en actueel mogelijk is. Om de ‘beurservaring’ compleet te maken, zijn er ook beursaanbiedingen en online lezingen. Tijdens de beursdagen – van 2 tot en met 6 september 2020 – is er zelfs een chatbox actief. Zo kunnen bezoekers van de online show in real life met de deelnemende jachtwerven, jachtmakelaars en andere watersportbedrijven chatten.

Open Huis Dagen

Naast de virtuele show roept de Hiswa te water ook de deelnemende bedrijven op om van 2 tot en met 6 september ‘Open Huis Dagen’ te organiseren. Op de beurssite is vanaf 1 augustus te lezen welke bedrijven begin september hun deuren feestelijk zullen openen.