WSV Alphen ad Rijn - 'Varen doe je Samen!' lezing

  21-02-2018 - 21-02-2018

'Varen doe je Samen!’ geeft op woensdag 21 februari een lezing bij WSV Alphen ad Rijn. 

Datum: zaterdag 21 februari 2018
Locatie: Alphen ad Rijn

WSV Alphen ad Rijn
Bij de start van deze vereniging in 1971 waren het een aantal watersporters met voornamelijk motorschepen, die voor de gezelligheid een clubje hadden opgericht.
Gezellig was het zeker! Maar er was toch ook de prikkel om ooit eens een eigen verenigingshaven te hebben. Het zou nog een flink aantal jaren duren voordat de eigen haven werd gerealiseerd. De haven die zou en moest er komen! Na heel hard werken door bijna alle leden van de toenmalige vereniging werd de haven realiteit. In het voorjaar van 1989 werd deze met veel tamtam geopend. Intussen is de WVA een volwassen watersportvereniging geworden met ca.150 leden en een prachtig gelegen haven met daarin alle denkbare faciliteiten. Nog steeds volledig gedragen door de vrijwillige inzet van de leden.


Wil je ook speciale aandacht aan veilig varen besteden tijdens bijvoorbeeld een open dag, workshop of thema-avond? ‘Varen doe je Samen!’ verzorgt graag een presentatie waarin de diverse aspecten aansprekend en goed aan bod en in beeld komen. Je kunt hier meer informatie lezen.