Programma VDJS op Hiswa te Water 2024

publicatie:
21
-
08
-
2024
Net als voorgaande jaren zal Varen doe je Samen! weer aanwezig zijn op watersportbeurs Hiswa te Water. Bekijk ons programma!

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september 2024 kun je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van boten en watersport op Hiswa te Water. De beurs zal plaatsvinden in de Bataviahaven van Lelystad. Dit jaar worden zo’n 30.000 bezoekers verwacht.

Op onze stand

Varen doe je Samen! zal met partners weer van de partij zijn. Je kunt ons opzoeken op de bovenkade in stand KO63. We vertellen je graag meer over een goede reisvoorbereiding en alles met betrekking tot veiligheid op het water. Stel ook je vraag aan ambassadeurs van Rijkswaterstaat en de binnenvaart (KBN).

Haal gerust een gratis (waterdichte) Vaarbewaarkaart op of een van onze vele infographics of brochures.

Elke dag zal om 14:00 uur een demonstratie plaatsvinden met een afgekeurd reddingsvest. Ervaar zo zelf wat er gebeurt als je ineens afhankelijk bent van een slecht reddingsvest.

(tekst gaat verder onder plattegrond)

Vaarbewijsquiz

Overweeg je om het Klein Vaarbewijs of een marifooncertificaat te halen? Op onze stand kan het CBR je van alles vertellen over het vaarbewijs en marifonie.

Ook kun je oefenen voor het vaarbewijsexamen met de CBR Vaarbewijsquiz, gewoon vanaf je telefoon!

Bekijk zeekaarten

Heb je vragen over veilige navigatie of cartografie? Onze collega’s van Dienst der Hydrografie beantwoorden graag je vragen. Daarnaast kun je snuffelen in hun collectie zeekaarten.

VDJS vaarquiz

Weet jij altijd het juiste antwoord op onze maandelijkse vaarquizvraag? Test je kennis op Hiswa te Water met de live VDJS Vaarquiz! Ambassadeur Onno Walda zal verschillende vragen stellen totdat er één winnaar is.

Iedere dag kun je meespelen. De quiz duurt ongeveer een half uurtje en vindt plaats op het Podium aan het Water op de volgende tijdstippen:

  • Woensdag – 15:30 uur
  • Donderdag  – 16:00 uur
  • Vrijdag  – 14:30 uur
  • Zaterdag  – 12:00  uur
  • Zondag  – 13:30 uur

Hopelijk zien we je op Hiswa te Water!

© Foto en plattegrond via Hiswa te Water