Stremming oostelijke en westelijke Staande Mast Route

publicatie:
19
-
09
-
2024
Tot 18 oktober 2024 zijn zowel de oostelijke als westelijke Staande Mast Route gestremd bij de Cruquiusbrug en de Schipholbrug als gevolg van grootschalige werkzaamheden.

Bij de Cruquiusbrug geldt van 21 september tot en met 18 oktober 2024 een hoogtebeperking van 2,2 meter. Hierdoor kan er niet met staande mast gevaren worden. Ook vanaf 19 oktober 2024 zijn er diverse stremmingen en hoogtebeperkingen bij deze brug. De Schipholbrug is doorlopend gestremd.

De oostelijke route is naar verwachting eind april 2025 weer beschikbaar, wanneer de Schipholbrug gereed is. Tot die tijd is het helaas niet mogelijk om de Staande Mast Route volledig te varen.

Gedeeltelijke opening Cruquiusbrug

Tot eind 2024 is de Cruquiusbrug beperkt doorvaarbaar. De meeste werkzaamheden vinden doordeweeks plaats. Provincie Noord-Holland heeft een overzicht werkzaamheden Cruquiusbrug geplaatst. Hierin staan de stremmingen en doorvaartmogelijkheden tot 2025 vermeld.

Wij raden je aan om altijd voor je de route wilt gaan varen de huidige stand van zaken te controleren. Check voor je vertrek altijd vaarweginformatie.nl.

Goede, veilige vaart!

© Foto boven: Wikimedia Commons